Se Netflix med alle vennerne – helt uden smittefare

Se Netflix med alle vennerne – helt uden smittefare
Årets reality-fænomen 'Love Is Blind'.

Coronasmitten har midlertidigt sat den klassiske filmaften med intim sofaputten og fem par u-sprittede labber på fælles rov i slikskålen på hold.

Men det betyder ikke, at du ikke stadig kan samle vennerne til streaming-hygge – hvad end jeres ting er at kommentere Messicas pinligheder under ‘Love Is Blind’, gense ‘Stranger Things’ (for why not?) eller gyse i fællesskab over den nye ‘Lost Girls’ (i skrivende stund en af de mest sete Netflix-film herhjemme).

Med Google Chrome-funktionen Netflix Party, kan du nemlig invitere en flok Netflix-brugere (eller bare en enkelt BFF) til at se film og serier sammen med dig, mens I live-chatter i et vindue på sidelinjen. Så længe I altså alle bruger en Chrome-browser.

Det tager rundt regnet halvandet sekund at installere funktionen her, og så er I good to go. Nå ja, og det er gratis.

Som Ian Malcom (næsten) sagde: Streaming will find a way.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af