Netflix er klar med deres næste true crime-serie – se traileren til ‘The Innocence Files’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Du er højst sandsynligt færdig med ’Tiger King’ og mangler nyt rystende materiale at kaste dig over på Netflix.

Heldigvis er streamingtjenestens næste store doku-serie lige om hjørnet, og ud fra den første trailer til ’The Innocence Files’ kan det blive endnu en chokerende historie, man næsten bliver nødt til at sætte kløerne i.

’The Innocence Files’ følger otte fængselsdomme, der alle er blevet taget op af The Innocence Project – en organisation, der sætter spørgsmålstegn ved ekstremt hårde straffedomme, der alle er baseret på sparsomt og korrumperet bevismateriale, og som man måske vil huske fra ‘Making a Murderer’.

‘The Innocence Files’ følger organisationens kamp for at få otte angiveligt uskyldige mænd tilbage i retten for at modbevise domfældelsen og samtidig kaste lyst over et ødelagt retssystem, hvis succes måles i, hvor mange mennesker der hvert år kan sendes bag tremmer.

Hver af seriens ni afsnit følger en fast struktur, der introducerer bevismaterialet, nutidige vidneudsagn og genkaldelser, fra da forbrydelsen blev begået, og til sidst de nervepirrende timer i retten, når den nye endelige dom afgives.

Bag ’The Innocence Files’ står en imponerende liste instruktører såsom de Oscar-nominerede dokumentarister Liz Garbus (’What Happened, Miss Simone?’), Roger Ross Williams (’Life, Animated’), Jed Rothstein (’Killing in the Name’) og den prisbelønnede Alex Gibney, som hver har dirigeret et afsnit.

’The Innocence Files’ kan ses på Netflix fra 15. april.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af