Stjernespækket ny webserie skabes live af danske unge – se første afsnit nu

Stjernespækket ny webserie skabes live af danske unge – se første afsnit nu

Det første afsnit i instruktør Jonas Risvigs højaktuelle webserie ’Centrum’ har netop fået premiere.

»Og jeg har brug for dig,« fortæller Risvig i en lanceringsvideo på Instagram, »for det er de unge i Danmark, som skal skrive serien«.

Nøje udviklet efter sundhedsvæsnets retningslinjer skifter ‘Centrum’ hver uge hænder, når Risvig og fotograf Jesper Christensen turnerer Danmark rundt for at give unge (og ungdommelige sjæle) et nuanceret indblik i, hvordan coronakrisen har påvirket andres hverdag.

Hver uge udstyres et hold unge med professionelt filmudstyr og bliver guidet i alt fra musikvalg til design af titelsekvensens grafik og manuskriptskrivning. Efter indspilningen udgives deres indslag til ‘Centrum’ den følgende uge, hvorefter stafetten giveres videre til en ny gruppe unge.

Alle i alderen 13-18 år er velkomne til at skrive, instruere og spille med i serien, som har et stærkt hold professionelle i ryggen. Uprøvede skuespillere får blandt andet muligheden for at komme på rollelisten med navne som Alex Høgh Andersen, Mick Øgendahl, Andreas Jessen, Stephania Potalivo, Marie Boda, Roberta Reichhardt og Thomas Korsgaard, der står klar til at give en hjælpende hånd som gæster i ’Centrum’.

Instruktør Jonas Risvig fortsætter således sit imponerende kreative flow her i undtagelsestilstanden. Han har nemlig også været bagmanden bag Instagram-masterclass-serien Digital+Social, hvor han har interviewet et hav af prominente kunstnere og personligheder.

Han er tidligere kendt for sin prisvindende dokumentarserie ’Da Danmark Blev Suspekt’ og har derudover lavet musikvideoer for blandt andet Scarlet Pleasure, Soleima, Christopher og Peter Sommer.

Det første afsnit af ‘Centrum’, med titlen ‘Vodka Hindbær’, har da også musikalsk islæt, når Thor Farlov fra Citybois er den første af mange gæstestjerner.

Se afsnittet her:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af