‘Blinkende lygter’-holdet dukkede uanmeldt op til drive in-visning i anledning af 20-års-jubilæet

‘Blinkende lygter’-holdet dukkede uanmeldt op til drive in-visning i anledning af 20-års-jubilæet
Nikolaj Lie Kaas, Ulrich Thomsen, Anders Thomas Jensen og Mads Mikkelsen. (Foto: Anders Fabricius Hansen)

Kørende biografgængere fik en ekstra oplevelse, da de parkerede den firhjulede til Cinematekets populære pop-up drive-in-bio i Nordhavn i fredags.

Filmen i centrum var komedienyklassikeren ‘Blinkende lygter’, som kan fejre 20-års-jubilæum i år. Filmen var Anders Thomas Jensens’ spillefilmdebut og gav ikoniske roller og replikker til skuespillere som Mads Mikkelsen, Nikolaj Lie Kaas, Ulrich Thomsen og Ole Thestrup.

Og før visningen dukkede en række af hovedpersonerne såmænd uanmeldt op for at byde velkommen med skuespilstjernerne Mikkelsen, Lie Kaas og Thomsen i spidsen, flankeret af instruktør Anders Thomas Jensen, producer Kim Magnusson og komponist Jeppe Kaas.

Der var således nostalgi for alle pengene, men gudskelov er de herrer stadig i fin form. Anders Thomas Jensen, Nikolaj Lie Kaas og Mads Mikkelsen genforenes således på instruktørens kommende film ‘Retfærdighedens ryttere’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af