Cate Blanchett og Jennifer Lawrence på tale til ‘Vice’-instruktørs dommedagsfilm

Cate Blanchett og Jennifer Lawrence på tale til ‘Vice’-instruktørs dommedagsfilm
Cate Blanchett til Cannes Film Festival i 2018, hvor hun var juryformand. (Foto: Gareth Cattermole/Getty Images)

Coronatungsindet i Hollywood til trods gør Cate Blanchett sig i skrivende stund klar til at genindtage filmstudierne med et brag.

Ikke alene høster den australske skuespiller lutter anmelderroser for sin frygtindgydende præstation i serien ‘Mrs. America’ (der kan ses på HBO Nordic herhjemme), hun og Bradley Cooper var også godt i gang med produktionen på Guillermo Del Toros ‘Nightmare Alley’, inden filmbyen lukkede ned i marts.

Alt imens kalenderen længere fremme i tid var fyldt godt ud af spilfilmatiseringen ‘Borderlands’, Aaron Sorkins Lucille Ball-biopic ‘Lucy and Desi’ og ‘Ad Astra’-instruktøren James Grays ‘Armageddon Times’.

Busy much? Jo tak. Men dermed ikke sagt, at Blancett ikke har plads til mere på bordet.

Ifølge Collider er skuespilleren således i forhandlinger om at spille overfor Jennifer Lawrence i filmen ‘Don’t Look Up’ fra ‘The Big Short’ og ‘Vice’-instruktøren Adam McKay. Historien centrerer sig om to astronomer, der tager på en medieturne igennem USA for at advare om, at en astroide er på vej til at ramme planeten. McKay er kendt for sit satiriske bid med skarpe, samfundspolitiske svirp, og det forventes da også, at ‘Don’t Look Up’ får en lignende tone.

Som med alle Blanchetts øvrige projekter er det imidlertid uvist, hvornår kameraerne begynder at rulle.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af