Hannah Gadsby følger op på sensationen ‘Nanette’ med ‘Douglas’ – se traileren

Hannah Gadsby skabte en sjælden comedy-sensation med sin Netflix-special ‘Nanette’, hvor hun blottede sine traumer, nedbrød standup-konventionerne og sagde farvel til comedy på vejen.

Men et farvel kan selvfølgelig godt følges op af et på gensyn, og man kan næsten ikke bebrejde den 42-årige australier at ville kapitalisere en smule på sin uventede succes. Især fordi det virker, som om hun har noget nyt at sige.

Opfølgeren ‘Douglas’ kommer til Netflix 26. maj, og den første trailer er nu landet. Her taler hun meta-agtigt om successen med ‘Nanette’, ligesom hun – en klassisk comedy-trope – taler om forskellene mellem hjemlandet Australien og USA, hvor hun turnerer.

‘Douglas’ har fået stor ros, og selvom det nok bliver svært at leve op til ‘Nanette’, skal det blive spændende at se, om Gadsby igen kan ruske op i den måde, man sammenstrikker en times comedy-special på.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af