John Krasinski vier ’The Office’-fans over Zoom – genskaber ikonisk scene med hele seriens elskværdige cast

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Midt i alverdens tunge nyheder har John Krasinski søsat et YouTube-show med titlen ’Some Good News’, hvor han deler nogle gode nyheder (som den kvikke læser måske allerede havde regnet ud) i form af hjertevarme små klip fra diverse karantænehjem.

I weekendens afsnit inviterede John Krasinski, der spillede rollen som Jim Halpert i den amerikanske version af ’The Office’, et par storstilede fans af serien til at deltage i programmet. Parret havde sendt en video til Krasinski af deres forlovelse, der var en gengivelse af forlovelsen mellem Jim og Pam i ‘The Office’.

Som en overraskelse til fan-parret havde Krasinski inviteret deres forældre og venner til Zoom-mødet, der således udviklede sig til en vielse – med Jenna ’Pam’ Fischer som brudepige. Men festen stoppede ikke her. Hele castet fra serien deltog nemlig også i festlighederne med en gengivelse af dansen til Chris Browns ‘Forever’, som de fyrede af ned ad kirkegulvet til Jim og Pams bryllup. Og de er alle sammen med – fra Steve Carrell og Rainn ’Dwight’ Wilson til Ed Helms, Mindy Kaling og Brian Baumgartner (iklædt papirserviet-holdere i stedet for sko, naturligvis).

Se hele ‘Some Good News’-afsnittet i toppen og den originale kirkegulvs-dans fra ‘The Office’ herunder.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af