Macaulay Culkin som den nye Joker? Fans er klar

Macaulay Culkin som den nye Joker? Fans er klar
Macaulay Culkin i 'Alene hjemme'.

Man skulle efterhånden mene, at den moderne superheltefilmkanon var vel rig på fortolkninger af Batmans ærkenemesis, Jokeren. Og at det ville være mere end almindeligt dumdristigt, at genoplive karakteren lukt i kølvandet på Joaquin Phoenix’ nyklassiske version i Todd Phillips ‘Joker’ fra sidste år (der måske/måske ikke får en toer i en post-corona Hollywood-tid).

Ikke desto mindre lobbyer visse fans på sociale medier for, at Gothams klovneprins tager en tur mere i cirkusmanegen i Matt Reeves kommende Batman-univers med Robert Pattinson som den kronisk mutte Fledermaus.

Et voila: Et styks overbevisende fan-art, der caster ingen ringere end Macaulay Culkin i skurkerollen (sågar med et koben i hånden aka. det våben, Jokeren brugte til at slå Robin ihjel med i tegneseriehistorierne):

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Alene hjemme’-stjernen har ikke selv kommenteret på, hvad der må siges at være lidt af en fanboy-cadeau, og officielt har Matt Reeves da heller ikke luftet nogen planer for at inkludere Jokeren i ‘The Batman’.

Til gengæld er det sikkert og vist, at Pattinson får fornemt selskab af Zoë Kravitz som Catwoman, Andy Serkis som butleren Alfred, Paul Dano som Gækkeren og Jeffrey Wright som politikommissær Gordon.

‘The Batman’ er blandt de mange film, hvis premiere er blevet udskudt af coronakrisen, og er dermed i skrivende stund sat til at blive sluppet løs i mørket 1. oktober 2021.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af