‘Joker 2’ får grønt lys ifølge branchemedie – men Joaquin Phoenix og Todd Phillips er tavse

‘Joker 2’ får grønt lys ifølge branchemedie – men Joaquin Phoenix og Todd Phillips er tavse
Joaquin Phoenix i 'Joker'.

Todd Phillips ’Joker’ med Joaquin Phoenix har vist sig som en kæmpe succes med både kritikere og publikum. Vores anmelder kvitterede med 4 stjerner og kaldte den blandt andet »en effektivt bitter og provokerende pille af sin splittede samtid«.

Filmen har for nyligt indtjent over en milliard dollars, mens Phoenix ligger lunt i svinget til en Oscar-nominering for sit portræt.

Der har længe floreret rygter om en mulig toer, men nu skulle det være bekræftet. Ifølge branchemediet The Hollywood Reporter  er ’Joker 2’ på vej, med Phoenix (som allerede har kontrakt på en opfølger) i hovedrollen som Arthur Fleck og Phillips i instruktørstolen. Om end ingen af de to har udtalt sig officielt endnu.

Ifølge The Hollywood Reporter skal manuskriptet endnu engang skrives af Phillips og samarbejdspartneren Scott Silver.

Philips har tidligere udtalt følgende om toer-tankerne:

»Én ting vil jeg sige jer: Jeg ville lave hvad som helst med Joaquin Phoenix på alle ugens dage. Der er ingen som ham. Hvis han er villig til at gøre det, hvis folk tager ind og ser denne film (’Joker’, red.), og Warner kommer til os og siger: ’Ved I hvad? Hvis I kan komme op med noget, så…’. Jeg tror, han (Joaquin Phoenix, red.) og jeg kunne finde på noget rigtig fedt«.

Stik imod hvad man kunne forvente, kommer ‘Joker 2’ dog ikke til at indgå i DC’s Batman-univers, hvor Robert Pattinson for nylig har overtaget kappen fra Ben Affleck.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af