Netflix-realityhit sat på pause efter 22-årig deltagers død

Netflix-realityhit sat på pause efter 22-årig deltagers død
Hana Kimura i 'Terrace House'.

Den japanske Netflix-realityserie ‘Terrace House‘ er blevet sat på pause med øjeblikkelig virkning, efter den professionelle wrestler og medvirkende i serien Hana Kimura er fundet død i sit hjem i en alder af blot 22 år.

Ifølge Variety er de kommende afsnit i serien, hvor tre mænd og tre kvinder bor sammen i et delehus i Tokyo, blevet udskudt på ubestemt tid efter den tragiske nyhed.

Kimuras dødsårsag er endnu ikke bekræftet, men spekulationer om cybermobning og selvmord florerer lige nu på sociale medier. I fredags lavede Kimura således, hvad der skulle blive sin sidste Instagram-opdatering: »Farvel«, lød den simple besked.

Ifølge Variety har Kimura tidligere skrevet, at hun ikke ønskede »at være menneske længere«, mens opdateringer som »Tak til alle, der støttede mig. Jeg elsker det. Jeg er svag. Undskyld« har skubbet yderligere til spekulationerne om cybermobning.

Mobningen startede angiveligt efter, at Kimura begyndte at deltage i ‘Terrace House’. Kimura gjorde indtog i serien i afsnit 20 af den nyeste sæson, hvor afsnit 39-44 skulle have haft premiere på mandag.

Tragedien har ansporet kraftige reaktioner fra de japanske politikere. Yoshihide Suga, der er den japanske regerings øverste talsperson, udtaler ifølge nyhedsbureauet Jiji Press, at regeringen vil overveje nye tiltag mod cybermobning.

Japans premiereminister Yukio Hatoyama skriver på Twitter, at man bør overveje bødestraf til dem, der chikanerer enkeltpersoner på sociale medier.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af