Ny streamingtjeneste for kultfans rammer Danmark

Ny streamingtjeneste for kultfans rammer Danmark
'Diamantino'.

Nogle vil sige, at der allerede er uoverskueligt mange streamingtjenester, men omvendt står det klart, at de etablerede tjenester ikke just leverer varen, hvis man er på jagt efter artfilm eller mere obskure titler.

Det forsøger den nye streamingtjeneste Spamflix at råde bod på. Spamflix er netop lanceret også til danske forbrugere og byder på originale film, som har været hits på mindre festivaler – fra Peter Stricklands hyldede ‘Berberian Sound Studio’ til Cristiano Ronaldo-satiren ‘Diamantino’, som vi gav fem stjerner i forbindelse med CPH PIX-premieren forrige år, og anerkendte Quentin Dupieux’ syrede ‘Reality’ og ‘Wrong Cops’.

Der vil helt sikkert også være mange titler, de færreste har hørt om, men det virker til at være en del af charmen ved Spamflix: Muligheden for at blive overrasket af film, der skiller sig ud fra strømmen.

Man holder ikke abonnement på den nye tjeneste, men lejer filmene i 72 timer for 30 kroner. Første film er gratis, og man kan selvsagt køre tjenesten via mobil-app. Bag tjenesten står folk fra festivalerne i Locarno og Sao Paolo.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af