Se det første hæsblæsende klip fra den danske actionfilm ‘Shorta’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

En af efterårets mest ventede danske film er actiondramaet ‘Shorta’, skrevet af duoen Anders Ølholm (‘Ækte vare’) og Frederik Louis Hviid (‘Bedrag’), der ligeledes debuterer som spillefilminstruktører.

‘Shorta’ er arabisk for ‘politi’, og fortællingen udspiller sig over 24 klaustrofobiske timer i en fiktiv ghettoforstad til København, hvor spændingerne mellem to danske betjente på patrulje og en gruppe unge mænd når kogepunktet, da det rygtes, at en 19-årig lokal dreng er død i politiets varetægt.

Simon Sears (‘Herrens veje’) og Jacob Lohman (‘De Frivillige’, ‘Når støvet har lagt sig’) spiller hovedrollerne, mens birollecastet udgøres af stærke kræfter som Dulfi Al-Jabouri (‘R’, ‘Underverden’), Özlem Zaglanmak (‘Danmarks sønner’) og Arian Kashef (‘Når støvet har lagt sig’).

‘Shorta’ får premiere 22. oktober.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af