Skolen skal reddes i den første rigtige trailer til den ventede Gigis-film ‘Blokhavn’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I går skrev vi om teaseren til animationskollektivet Gigis første film, der inddrog alt fra ‘Underverden’ til Melvin Kakooza og racistiske danske biografgængere.

Den viste dog ikke reelle klip fra ‘Blokhavn’, som filmen hedder, men det råder den første rigtige trailer nu bod på. Her får vi en forsmag på fortællingen om, hvordan Danmarks værste skole, Blokhavn, er lukningstruet, og de seks shababs kendt fra Gigis’ Youtube-univers sætter sig på en mission for at redde den, da det går op for dem, at en lukning ikke betyder, at de ikke skal gå i skole, men at de bliver spredt for alle vinde på andre skoler.

Undervejs er der glimt af elskede Gigis-figurerer, fra pizzamanden Pablo til den perfekte lærer Gertrud.

Og så lover en pressemeddelelse, at Gilli har leveret musik til filmen, og at Carmon, Kewan og Burhan G også har bidraget.

Bag Gigis står vennerne Troels Unneland, Sorena Sanjari, Malthe Emil Kibsgaard, Daniel Sanjari og Adrian Hosseinpour, der også lægger stemmer til hovedparten af rollerne.

‘Blokhavn’ får premiere 25. juni.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af