Gigis teaser perfekt for ‘Blokhavn’, der snart rammer biograferne

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den danske filmverden er ved at vågne op til dåd, og en af de første danske film, der skal give os et spark over skinnebenet (og trykke på lattermusklen) i biografen, er ‘Blokhavn’, der får premiere i slutningen af juni.

Filmen er skabt af animationssatirekollektivet Gigis, der i 2017 blev lidt af et fænomen med deres veloplagte Youtube-videoer, der ikke mindst tog pis på danskhed og indvandrerkultur.

Nu er de så klar med en filmudgave, der inkorporerer de kendte figurer fra universet , og en ny teaser varmer – uden at vise noget fra selve filmen – herligt op med et lynnedslag i biografrepertoiret, hvor der er et væld af gode muligheder, fra ‘Sort Humor’ med Melvin Kakooza til ‘Far til ni’ til ‘Oververden’, som er ‘Underverden 2’, denne gang med Nikolaj Lie Kaas, men stadig med en masse metaphors, der får en til at tænke over tingene.

Ja, og så altså ‘dokumentaren’ om drengenes skolegårdsliv, ‘Blokhavn’, som åbenbart både er »action, thriller, gys, drama, komedie«. Det lyder lovende!

‘Blokhavn’ får premiere 25. juni.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af