Stjernespækket film om Quentin Tarantino genåbner de danske biografer

Stjernespækket film om Quentin Tarantino genåbner de danske biografer
Quentin Tarantino. (Foto: Frazer Harrison)

De danske biografer er så småt i gang med at slå dørene op, og allerede fra på torsdag vil man igen kunne fange premiereaktuelle film på det store lærred.

Den 28. maj er der premiere på den imødesete dokumentarfilm ‘QT8: The First Eight’, der opruller de første 21 år af Quentin Tarantinos karriere – fra hans tidlige dage som ekspedient i Los Angeles’ videobutikker til gennembruddet med ‘Reservoir Dogs’ og ‘Pulp Fiction’ og helt frem til tilblivelsen af ‘The Hateful Eight’.

Instruktør Tara Wood, der tidligere har portrætteret kollegaen Richard Linklater, har talt med en stjerneparade af Tarantinos tætteste samarbejdspartnere, der fortæller om det konkrete arbejde med den legendariske instruktør.

Således kan man se frem til saftige anekdoter fra blandt andre Jamie Foxx, Samuel L. Jackson, Michael Madsen, Tim Roth, Zoe Bell, Jennifer Jason Leigh, Diane Kruger, Kurt Russell og Christoph Waltz. Noget bemærkelsesværdigt forsøgte Wood ikke at få Tarantino selv til at medvirke i filmen.

Det er distributionsselskabet bag Empire Bio i København, Reel Pictures, der har hentet filmen hjem.

‘QT8: The First Eight’ har premiere i de danske biografer 28. maj.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af