Will Ferrell og Rachel McAdams inkarnerer perfekt nordisk ’Eurovision’-galskab i ny Netflix-teaser

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Havde det ikke været for et coronaramt Europa, skulle den årlige ’Eurovision Song Contest’ have været løbet af stablen i weekenden. Men hvis du er blandt dem, der savner nogle af de vanvids-bangere, et sådan show ynder at være mesterleverandør i, har ingen ringere end Will Ferrell og Rachel McAdams din ryg.

En ny teaser til Ferrell og McAdams’ Netflix-komedie om den legendariske sangkonkurrence er nemlig landet – inklusive afsløringen af den storslåede (!) titel: ’Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga’.

Teaseren består ganske enkelt i et regulært Eurovision-hit med titlen ’Volcano Man’, hvori Ferrell og McAdams giver den som futuristiske vikinger med keyboards blandt is, sne, vandfald og ildspyende vulkaner.

Makkerparret spiller, som man næsten kan mærke ud fra deres sært catchy euro techno-hit, en islandsk duo (med navnene Lars Erickssong og Sigrit Ericksdottir), der stolt repræsenterer deres land i hitkonkurrencen. Dømmer vi ud fra, hvor seriøst Lars og Sigrit tager sig selv i vulkanhittet, kan vi nok forvente, det kommer til at gå uhyggeligt vildt for sig.

’Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga’ gæstes desuden af navne som Pierce Brosnan, Demi Lovato og Dan Stevens. Filmen skulle oprindeligt have haft premiere denne weekend, hvor den rigtige Eurovision-konkurrence skulle have foregået, men er nu blevet skubbet til den 26. juni.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af