Yorgos Lanthimos på vej med ny film – genforenes med ‘The Favourite’-makker

Yorgos Lanthimos på vej med ny film – genforenes med ‘The Favourite’-makker
Yorgos Lanthimos' 'The Favourite'.

Den græske ener Yorgos Lanthimos havde altid skrevet sine egne film – fra ‘Dogtooth’ til ‘The Lobster’ – indtil han lavede ‘The Favourite’, der var forfattet af Tony McNamara.

Og det gik jo sådan set meget godt – 10 Oscar-nomineringer og massiv anmelderros høstede filmen.

Det giver derfor mening, når nu det står klart, at Lanthimos og McNamara slår pjalterne sammen til et nyt fælles eventyr.

Denne gang er forlægget en bog, ‘The Hawkline Monster’, der handler om en ung pige, Magic Child, der hyrer to lejemordere til at dræbe et monster, som lever i en isgrotte under et hus ejet af en kvinde, Miss Hawkline.

En filmatisering har været i støbeskeen i mange år – faktisk så længe at 70’er-mesterinstruktøren Hal Ashby har været tilknyttet med Jack Nicholson og Dustin Hoffman udset til lejemorderrollerne. Siden har også Tim Burton været omkring projektet, denne gang med Nicholson og Clint Eastwood i kikkerten.

Men nu er det altså landet hos McNamara og en af tidens mest originale instruktører, der med sikkerhed vil forvandle materialet i sit helt eget billede.

Hvem der skal spille hovedrollerne, vides endnu ikke. Men mon ikke Lanthimos-favorit Colin Farrell kunne være et oplagt bud?

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af