Amazons ‘Ringenes herre’-serie søger efter statister med »sjovt udseende«

Amazons ‘Ringenes herre’-serie søger efter statister med »sjovt udseende«

Der er ingen grund til at skjule din ekstra tå eller dit tredje øre i skam længere. Faktisk kan dine særlige træk nu blive din billet New Zealand som del af rollelisten på Amazon Primes kommende ’Ringenes Herre’-projekt.

Det milliarddyre projekt, der er sat til at udkomme næste år, har sat et newzealandsk talentbureau til at lede efter »funny looking people«, skriver The Guardian. Det har vakt opsigt – og også kritik på sociale medier.

I ansøgningen, som bureauet BGT postede på Facebook, stod der blandt andet, at man var velkommen til at tage kontakt til dem, hvis man havde »lange tynde lemmer, acne ar, udhulede kinder, dybe rynker, manglende knogler, store øjne eller et meget smalt ansigt«.

En række forbryderbilleder taget af politiet var tilknyttet opslaget for at eksemplificere særligt ønskede ansigtstræk, men både billederne og det oprindelige opslag er siden hen blevet fjernet.

Bureauet, der også leverede statister til Peter Jacksons seks filmatiseringer af J.R.R. Tolkiens bøger, nævner i deres opslag ikke noget om, at man har særlige chancer for en bestemt rolle.

For de atypiske krav til statisternes udseende betyder nemlig ikke nødvendigvis, at de skal spille orker i den kommende serie. Tidligere i år bekræftede Amazon, at den kommende serie kommer til at foregå mindst 2.000 år, før Bilbo finder ringen i ’Hobbitten’.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af