Netflix’ nye fantasyserie giver ‘The Witcher’ kamp til stregen – se traileren til ‘Cursed’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Efter succesen med ’The Witcher’ har Netflix tydeligvis fundet sit leje, når det kommer til actiondrevne fantasyserier. Nyeste skud på stammen er ’Cursed’, en 10 episoder lang serie, der at dømme ud fra første teaser får Geralt of Rivias eskapader til at ligene en hjemmevideooptagelse.

’Cursed’ er skabt af ingen ringere end tegneserieguruen Frank Miller, der på det store lærred er bedst kendt for sit samarbejde med Robert Rodriguez på ’Sin City’ og Zack Snyder på ’300’.

Sammen med forfatteren Tom Wheeler har Miller adapteret deres populære fantasybog ‘Cursed’, der omskriver legenden om Kong Arthur og sværdet Excalibur.

I ’Cursed’ er Arthur nemlig en billig lejesoldat, der tilfældigvis støder ind i den unge kvinde Nimue, spillet af Katherine Langford fra ’13 Reasons Why’. Arthurs ankomst falder på et tørt sted for Nimue, der efter en familietragedie har besluttet sig for at gøre noget ved den stadig voksende religiøse fanatisme, der hærger hendes hjemland. Hun slår sig derfor sammen med Arthur for at finde sværdet, som måske kan løse alle deres problemer.

Det er svært ikke at få lidt kuldegysninger af den korte trailer til ‘Cursed’, hvor Millers karakteristiske æstetik er i højsædet. Det ender med et intenst blik fra Langford, hvis ansigt langsomt dækkes til af lysende ar.
For Nimue er ikke helt normal, og hvis man kender lidt til legenden om Merlins magiske sværd, er klokkerne i forbindelse med hendes navn nok for længst begyndte at kime.

Langford får blandt andet selskab af Daniel Sharman (‘Teen Wolf’), Sebastian Armesto (‘The Tudors’), Devon Terrell (‘Barry’) som Arthur og Gustaf Skarsgård (‘Vikings) i rollen som Merlin. ‘Cursed’ kan ses på Netflix 17. juli.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af