Anna Kendrick sammenligner optagelserne på ’Twilight’ med en gidseltagning

Anna Kendrick sammenligner optagelserne på ’Twilight’ med en gidseltagning
Anna Kendrick med 'Twilight'-kollegaerne i 2010. (Foto: Christopher Polk/Getty Images)

Der kom faktisk mange gode ting ud af den udskældte ‘Twilight’-franchise, der fra 2008 til 2012 vendte filmmarkedet for unge på hovedet og slog alle rekorder takket være sine bistre kyske vampyrer og en menneskepige med usædvanligt dårlige instinkter.

De fire film om Bella og Edward cementerede fra ikke alene Kristen Stewart og Robert Pattinson som superstjerner, men satte også gang i den talentfulde Anna Kendricks Hollywood-karriere.

I et portrætinterview med Vanity Fair er der dog ikke megen taknemmelighed at spore hos Kendrick, som spillede Bellas populære menneskeveninde Jessica.

En smule mod sin vilje bliver den den i dag 34-årige Kendrick bedt om at reflektere over optagelserne til den første film, der blev udsat for ekstremt dårligt vejr.

»Vi filmede den første film i Portland, Oregon, og jeg kan huske, at jeg var så kold og elendig. Mine Converse var fuldstændig gennemblødte«, fortæller hun Vanity Fair.

»Jeg tænkte: ’Ved du hvad? Det her er faktisk en virkelig fed gruppe mennesker, som jeg er sikker på, at jeg ville kunne være venner med under andre omstændigheder. Men lige nu har jeg lyst til at slå dem alle sammen ihjel’«, fortæller Kendrick grinende. »På den anden side knyttede det os vel sammen. Der er noget over det – når man går igennem traumatiske hændelser sammen. Ligesom folk der overlever en gidseltagning. Så er man knyttet for livet«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af