Det skal du se i biografen (!) i juni

Biograferne er back in business, og allerede i juni er der flere ventede film på programmet.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Blokhavn’

Holdet bag Youtube-satirekollektivet Gigis debuterer med deres helt egen film i form af ’Blokhavn’, der bringer de velkendte karakterer ind i en historie om Ali, der beslutter sig for at kæmpe for sin lukningstruede skole, så han ikke bliver adskilt fra sine venner og sin store forelskelse. Den kærlige humor ser ud til at være i højsædet – kombineret, selvfølgelig, med en god gang galskab.

Premiere 25. juni

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

’Little Women’

Endelig kommer Greta Gerwigs femdobbelt Oscar-nominerede klassikerfilmatisering i de danske biografer. Saoirse Ronan, Emma Watson, Florence Pugh og Eliza Scanlen spiller de fire March-søstre i Gerwigs både loyale og originale take på Louisa May Alcotts elskede roman. Og de får såmænd selskab af Timothée Chalamet, Meryl Streep, Laura Dern, Bob Odenkirk og Tracy Letts.

Premiere 4. juni

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Dark Waters’

Med sin indignerede miljøtematik er ’Dark Waters’ et hjertebarn for Mark Ruffalo, der selv spiller en forsvarsadvokat, som bliver involveret i en retssag, der involverer en kemikalievirksomhed. En af USA’s mest respekterede instruktører, Todd Haynes (’Carol’, ’Far From Heaven’), har taget (bestillings)opgaven på sig. En umiddelbart vigtig budskabsfilm, baseret på en virkelig historie, der også har Anne Hathaway og Tim Robbins på rollelisten.

Premiere 8. juni

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

’Brahms: The Boy II’

Gyseren ’The Boy’ fik en hæderlig modtagelse tilbage i 2016 med historien om en ung amerikansk kvinde, der tror, hun skal være barnepige for en otteårig dreng langt ude på landet i England. Drengen viser sig imidlertid at være en pænt freaky dukke. Nu kommer opfølgeren, hvor en ny familie efter en traumatisk hændelse flytter ind i etterens hus, Heelshire Mansion, og drengen hurtigt bliver venner med en… meget livagtig dukke.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘The Kindness of Strangers’

Lone Scherfig fik stor international succes med den Oscar-nominerede ’An Education’ og har siden bygget en mere end hæderlig karriere op i særligt England. Hendes nye film udspiller sig imidlertid i New York og er en flettefilm, hvor en række forskellige skæbner mødes på kryds og tværs. Rollebesætningen prydes af Zoe Kazan, Caleb Landry Jones og Tahar Rahim i tilgift til danskere som Esben Smed og Nicolaj Kopernikus.

Premiere 18. juni

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Unge Ahmed’

De belgiske mestre, Dardenne-brødrene, var sidste år i hovedkonkurrencen i Cannes med en lille, men gribende film om en muslimsk teenager, der bliver radikaliseret af sin imam i en lille by i Belgien. Filmen delte vandene, men vækker stof til eftertanke: Kan man nurse et menneske med mørke tanker til fornuft? Er tilgivelse og kærlighed vejen frem?

Premiere 25. juni

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af