Disse serier skal du streame i juli

Lad os være ærlige: Det er ikke en overvældende række af lovende serier, der venter os i sommermåneden, hvor streamingtjenesterne tilsyneladende kalkulerer med, at vejret bliver for godt til binging. Men her er de på papiret mest interessante – og hvem ved, om der pludselig lander en uventet perle som med ’Stranger Things’ for nogle år tilbage.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

’Cursed’

’Cursed’ er skabt af ingen ringere end tegneserieguruen Frank Miller, der på det store lærred er bedst kendt for sit samarbejde med Robert Rodriguez på ’Sin City’ og Zack Snyder på ’300’.

I serien vendes et hav af gamle legender på hovedet, når andenrangssoldaten Arthur – på jagt efter Merlins magiske sværs – tilfældigvis støder ind i den unge kvinde Nimue, spillet af Katherine Langford fra ’13 Reasons Why’.

Langford får blandt andet selskab af Daniel Sharman (‘Teen Wolf’), Sebastian Armesto (‘The Tudors’), Devon Terrell (‘Barry’) som Arthur og Gustaf Skarsgård (‘Vikings) i rollen som Merlin.

Kan ses på Netflix 17. juli.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

’Brave New World’

Brave New World er baseret på Aldous Huxleys dystre romanklassiker fra 1932 og handler om den tilsyneladende perfekte fremtidsverden, hvor komplicerede koncepter som reproduktion, penge, monogami og privatliv er afskaffet.

Et enkelt lille område i ’The Savage Lands’ er dog stadig uberørt af det totalitære sterile styre. Her bor den rolige John, som med sine uspolerede øjne, åbne sind og familieorienterede livsstil truer med at vende det utopiske samfunds stabilitet på hovedet.

Serien er blandt andet skabt af Owen Harris (’Black Mirror’) og David Wiener (’Fear the Walking Dead’) – og den har. Alden Ehrenreich (’Solo: A Star Wars Story’), Harry Lloyd (’Game of Thrones’) og Demi Moore på rollelisten.

Kan ses på HBO Nordic 16. juli.

’Fear City: New York vs. the Mafia’

1970’erne var storhedstiden for de italienske mafiaer i New York, hvor fem familier kæmpede om magten. Netflix’ nye dokumentarserie ser nærmere på Cosa Nostra – både deres storhed og dem, der jagtede dem.

Forhåbentligt smager det lidt af både ’The Sopranos’ og ’The Godfather’, når familierne Gambino, Lucchese, Genovese, Bonanno og Colombo skal endevendes.

Kan ses på Netflix 22. juli.

‘The Umbrella Academy’ sæson 1.

’The Umbrella Academy’ sæson 2

’The Umbrella Academy’ er et utraditionelt bekendtskab og bliver kun mærkeligere for hvert afsnit. Så mon ikke anden sæson af den flippede Netflix-serie har et par overraskelser i ærmet?

I første sæson adopterede den excentriske rigmand Sir Reginald Hargreeves syv børn for at skabe et hold af superhelte, der skulle redde verden fra den kommende apokalypse. Netflix-hittet er baseret på tegneserien af samme navn, og ser ud til at blive endnu mere mystisk, efter det forsvundne femte medlem af søskendeflokken i slutningen af første sæson sendte gruppen til en anden tid.

Kan ses på Netflix 31. juli.

’The Twelve’

Denne belgiske serie lyder umiddelbart som en opdatering af Sidney Lumets jury-klassiker ’12 Angry Men’ – eller John Grisham-filmatiseringen ’The Firm’ med Tom Cruise. I serien skal tolv nævninge således afgøre en traumatisk sag, hvor en kvinde er anklaget for at have myrdet sin bedste ven og sin egen datter. En sag, der sandsynligvis ikke er så enkel, som man kunne tro?

Kan ses på Netflix 10. juli.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af