Seth Rogen går i krig med All Lives Matter-typer: »Fuck dig og begge dine forældre«

Seth Rogen går i krig med All Lives Matter-typer: »Fuck dig og begge dine forældre«

Mordet på George Floyd i Minneapolis mandag den 25. maj har som bekendt affødt voldsomme protester over hele USA. Over weekenden er kampen for retfærdighed også taget til på sociale medier, hvor mange berømtheder bruger deres platform til at sprede ’Black Lives Matter’-budskabet.

Flere af dem møder backlash i kommentarsporene, hvor mange for eksempel skriver #alllivesmatter eller på anden måde udtrykker utilfredshed med den store opmærksom på de sorte amerikaneres kamp.

Men Seth Rogen har meldt klart ud over for dem, der ikke billiger, at han støtter BLM-bevægelsen. Mandag repostede han et Black Lives Matter-støttebillede med teksten:

»Hvis (den her udtalelse, red.) er kontroversiel for dig, så er du velkommen til ikke at følge mig«.

Efterfølgende er Rogen gået i skriftlig krig med enhver, der i hans post modsagde sig udsagnet, og hans kreative svar er nu i sig selv gået internettet rundt.

Rogen har nemlig valgt at bruge en bred og kreativ vifte af »Fuck dig«, »Fuck af« og »Fuck dig og begge dine forældre« som svar på (formentlig tidligere) Instagram-følgeres »All Live Matter«-kommentarer.

Rogen kastede yderligere tændvæske på diskussionen, da han svarede på en brugers kritisk af, at virale videoer med politivold mod sorte amerikanere aldrig viser begyndelsen af hændelserne, som gør, at politiet ser sig nødsaget til at gribe ind.

Til den bemærkning havde Rogen et kort og kontant svar:

»Du fortjener ikke mine film længere. Stop med at se mit shit«.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af