Claes Bangs kone forsvinder på mystisk vis i traileren til ‘The Bay of Silence’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Claes Bang holder i disse år en imponerende kadence med roller i adskillige internationale film.

Efter senest at have imponeret som Dracula i Netflix’ miniserie af samme navn, er Bang nu klar med en rolle over for den tidligere Bond-skuespiller Olga Kurylenko i thrilleren ‘The Bay of Silence’.

Alt ånder idyl, da et ungt ægtepar, Will (Bang) og højgravide Rosalind (Kurylenko), flytter ind i en ny lejlighed. Men forholdet tager en mystisk drejning, da barnet fødes og Rosalind begynder at opføre sig mærkeligt. Og så en dag forsvinder hun sporløst med deres børn, hvilket leder Will på sporet af en stribe af ubehagelige sandheder.

Traileren ser lige vel højdramatisk ud, men man kan ikke fortænke Claes Bang i at ville smede, mens jernet er varmt ovenpå sit store gennembrud med Guldpalmevinderen ‘The Square’.

Filmen er instrueret af den Oscar-nominerede hollænder Paula van der Oest (Zus & Zo). På rollelisten finder man desuden Brian Cox, der spiller Rosalinds mystiske svigerfar fra et andet ægteskab.

Der er amerikansk premiere 14. august, mens en dansk premiere endnu er uvis.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af