Julia Roberts og Denzel Washington genforenes i Netflix-thriller fra ’Mr. Robot’-skaber

Julia Roberts og Denzel Washington genforenes i Netflix-thriller fra ’Mr. Robot’-skaber
Julia Roberts i 'Homecoming'

Netflix har netop vundet en budkrig på ’Mr. Robot’-skaberen Sam Esmails thriller ’Leave the World Behind’, der har Julia Roberts og Denzel Washington i hovedrollerne.

Filmen er baseret på den kommende roman af samme navn fra forfatteren Rumaan Alam. Historien centrerer sig om et ungt par, der lejer en luksuriøs villa uden for New York i en uge. Pludselig bliver de forstyrret af et ældre par, der hævder at eje boligen, mens strømsvigt dræber telefon- og internetforbindelsen. Temaer som race, klasse og forældreskab er fremtrædende, når de to par skal finde ud af, om de kan stole på hinanden.

Roberts og Washington indtager rollerne som husejerne. Det er første gang, de to stjerneskuespillere kan ses over for hinanden siden ’The Pelican Brief’ fra 1993. Julia Roberts var senest aktuel i Sam Esmails eminente første sæson af konspirationsserien ’Homecoming’.

Sam Esmail slog sit navn fast med syvtømmersøm, da han skabte den fremragende cyberthriller ’Mr. Robot’. Serien blev sidste år afsluttet med en fjerde sæson, der dog endnu ikke er nået til Danmark. Hans skarpe instruktion på hele første sæson af ’Homecoming’ vidnede om mere end blot et one hit wonder.

Hans kommende projekter tæller desuden en tv-serieudgave af Fritz Langs ’Metropolis’, mens han også skal producere en stjernespækket Watergate-thriller med blandt andre Julia Roberts og Sean Penn på rollelisten.

Det er endnu uvist, hvornår produktionen på ’Leave the World Behind’ begynder, men vi kan nok tidligst regne med en Netflix-premiere i 2022.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af