Seriemorderjagten fortsætter i ’The Alienist’ sæson 2 – se den stemningsfulde trailer

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det vrimlede med seriemordere i New York City anno 1900, hvis man skal tro tv-serien ’The Alienist’, der snart vender tilbage med anden sæson.

Her må de tre hovedpersoner, efterforskeren Sara (Dakota Fanning), Alienisten Dr. Laszlo Kreisler (Daniel Brühl) og journalisten John Moore (Luke Evans), endnu engang slå pjalterne sammen for at fange en seriemorder og opklare en sag om et forsvundet barn.

Første sæson udspillede sig som en blanding af ’Mindhunter’ og ’The Knick’, som vores anmelder ikke helt mente indfriede sit ellers lovende potentiale. Men med solide publikumstal i ryggen lader serien til at være klar til at stå på egne ben med anden ombæring.

Fokus er således også rykket fra Brühls mutte psykolog til Dakota Fannings slagkraftige politikvinde, der som den første kvinde i New York har startet sit eget efterforskningsbureau – med stigmatisering til følge.

’The Alienist’ sæson to får amerikansk premiere den 19. juli. Det er endnu uvist, hvornår sæsonen udkommer herhjemme, men mon ikke den lander på Netflix inden længe, hvor også sæson et kan ses.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af