Trump-advokat ringede til politiet efter Sacha Baron Cohen-prank

Trump-advokat ringede til politiet efter Sacha Baron Cohen-prank
Sacha Baron Cohen (Foto: Jason Merritt/Getty Images)

Sacha Baron Cohen brygger på et eller andet. For nyligt infiltrerede han en højredrejet våben-rally i forklædning for at fremføre en superracistisk slagsang på scenen. Og minsandten om ikke, han har været i prank-humør igen. Denne gang var det den tidligere borgmester af New York og nuværende advokat i Trump-advokat, Rudy Giuliani, der blev offer for Cohens kamæleon-agtige komik.

Giuliani blev narret til at deltage i et Cohen-arrangeret interview om Trump-administrationens håndtering af coronapandemien. Interviewet blev indledt af en kvinde, der stillede Giuliani en række spørgsmål, men blev efterhånden afbrudt af en høj mand iført en pink bikini – eller et »skørt, pink, transkønnet outfit,« som Giuliani senere beskrev det.

»Det var en pink bikini med blonder under en halvgennemsigtig mesh-top,« beskrev Giuliani til Page Six. »Det så absurd ud. Han havde skægget, bare ben og var ikke, hvad jeg ville kalde distraherende attraktiv«.

Giulianis reaktion? Han ringede til politiet, så de kunne sætte en stopper for galskaben. Cohen blev dog i sidste ende ikke arresteret.

»Det var først senere, det gik op for mig, at det måtte have været Sacha Baron Cohen,« fortalte Giuliani. »Jeg tænkte på alle de mennesker, han tidligere har narret, og jeg fik det godt med mig selv, fordi han ikke fik mig«.

»Jeg er stor fan af hans film – særligt ’Borat’, fordi jeg har været i Kazakhstan,« fortalte Giuliani og begav sig derpå ud i en Borat-imitation: »’She is my sister. She is number four prostitute in all of Kazakhstan’«.

Om Sacha Baron Cohen bare lever sit bedste liv, som man siger, eller om han brygger på en ny produktion – måske en genoplivning af ’Who is America?’ – må tiden vise. Men hvis man befinder sig på den amerikanske højrefløj, skal man måske nok lige tage sig i agt for høje, suspekte briter.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af