Chris Pine missede fuldkommen sin kendte bedstemors medvirken i ‘Once Upon a Time in Hollywood’

Chris Pine missede fuldkommen sin kendte bedstemors medvirken i  ‘Once Upon a Time in Hollywood’
Chris Pine ved Cannes-festivallen i 2016. (Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images)

Chris Pine overså en lille, men ret vigtig detalje, da han så ‘Once Upon A Time in Hollywood’ første gang: Hans kendte bedstemor var med. Det fandt skuespilleren ud af ved et tilfælde, da han snakkede i telefon med sin mor efter filmen.

»Jeg ringede til mine forældre for at høre, om de havde set den. De havde set den, elskede den, og min mor sagde: ‘Kan du huske den scene ved ranchen, hvor alle sidder og ser tv?’ Jeg sagde: ‘Ja, jeg kan svagt huske den’. Så sagde hun: ‘På fjernsynet kører en af min mors film’«, fortæller Pine i podcasten ‘Things Are Going Great For Me’.

Pines bedstemor, Anne Gwynne, er heller ikke hvem som helst. Modellen og skuespilleren blev i 1940’ernes Hollywood kendt som en af de første scream queens efter utallige roller i horrorfilm. Blandt mange store titler medvirkede hun i ‘House of Frankenstein’ og ‘The Black Cat’.

»Jeg har endnu ikke fået taget kontakt (til Tarantino, red.), men min mor skrev faktisk en email, som jeg skulle sende til ham. Det er åbenlyst så sødt af ham, og jeg antager, at det blev gjort med vilje. Min mor var henrykt af begejstring«, fortsætter Pine.

Selvom Pine blev overrasket over at se sin bedstemor i filmen, så vidste han godt, at Tarantino havde et godt øje til hende. Det fandt han nemlig ud af ved et tilfælde, da han rendte ind i instruktøren til et Oscar-afterparty.

»Han ved alt om min bedstemor. Han kan navnene på alle hendes film, medskuespillerne, direktørerne, produktionsdesignerne, det er helt utroligt. Så (han og min mor red.) endte med at tale sammen i 40 minutter, mens jeg gik ud og fik en martini«, siger Pine i podcasten.

Tarantino har også et godt øje til en anden i Gwynne-familien. Tidligere på året udtalte han i podcasten ‘The Rewatchables’, at Chris Pine selv er hans »favoritskuespiller« fra Pines generation. De to kanoner har endnu til gode at lave en film sammen.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af