Forfatterne bag ’Goodfellas’ og ’The Sopranos’ slår sig sammen om ny mafia-serie

Forfatterne bag ’Goodfellas’ og ’The Sopranos’ slår sig sammen om ny mafia-serie

Hvis vi skal namedroppe nogle af alle tiders bedste mafiaskildringer i film- og serieland, er det svært (hvis ikke umuligt) at komme uden om titler som ’Goodfellas’ og ’The Sopranos’. Derfor er det også svært (hvis ikke umuligt) ikke at have høje forventninger, når nu forfatterne bag begge titler slår sig sammen om en ny mafia-serie.

’The Sopranos’-forfatter Terence Winter har ifølge bl.a. Deadline slået sig sammen med ’Goodfellas’-manuskriptforfatter Nicholas Pileggi om en ny Showtime-produceret tv-serie. Manuskriptet til serien, der endnu ikke har en officiel titel, er skrevet af Winter, men inspireret af Pileggis dybdegående, årelange arbejde med og forfatterskab om organiseret kriminalitet i USA.

Pileggi scorede en Oscar for ’Goodfellas’-manuskriptet og genforenedes sidenhen med filmens instruktør, Martin Scorsese, som forfatter på ’Casino’ og senest producer på ’The Irishman’. Terence Winter har siden ’The Sopranos’ takkede af blandt andet skabt HBO-serien ’Boardwalk Empire’ samt manuskriptet til ’The Wolf of Wall Street’.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af