Jared Leto skal spille Andy Warhol i ny film

Jared Leto skal spille Andy Warhol i ny film
Jared Leto i forbindelse med premieren på 'Suicide Squad'. (Foto: Jamie McCarthy/Getty Images)

Jared Leto skal portrættere en af de største kunstnere i nyere tid: Andy Warhol. Leto delte selv nyheden forleden i et Instagram-opslag med ordene: »Ja, det er sandt, jeg spiller Andy Warhol i en kommende film«.

Leto uddybede ikke, hvilken film der helt præcist er tale om, men allerede i 2016 rygtedes det, at han skulle være i kikkerten til en Warhol-biopic skrevet af Terence Winter (’The Wolf of Wall Stress’, ’Boardwalk Empire’). Det kan altså således tænkes at være dette projekt, der er blevet hevet frem fra skuffen på ny, mens Leto har slikket sine sår efter ‘Suicide Squad’-fadæsen.

»Jeg er så taknemmelig og begejstret for muligheden,« lyder det fra den notorisk method acting-dyrkende (… kunstner in spe?) Leto via Instagram, hvor han desuden ønskede den afdøde popkunst-konge et forsinket tillykke med fødselsdagen: »Vi savner dig og dit geni«.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af