Ny film skildrer Robin Williams’ sidste tid og årsagen til hans selvmord – se den emotionelle trailer

Det er snart seks år siden, at højtelskede Robin Williams tog sit eget liv og efterlod verden i kollektiv sorg. Nu går en ny dokumentarfilm bag om hans sidste tid i et forsøg på at blotlægge årsagerne til hans tragiske død.

‘Robin’s Wish’ er lavet med fuld støtte fra Williams enke Susan Schneider Williams, der selv medvirker i filmen. Håbet er at komme nogle af de mange rygter om årsagen til Williams selvmord, som har cirkuleret i medierne lige siden, til livs.

Spekulationer om helbredsproblemer og misbrug affejes i filmen, der dykker ned i de udfordringer, Robin Williams kæmpede med i sin sidste dage.

‘Robin’s Wish’ afslører blandt andet, at Williams led af Lewy Body Dementia, som gradvist nedbrød hans krop og sind. Sygdommens indvirken på Williams liv er kun blevet beskrevet flygtigt i medierne og den tidligere dokumentar ‘Robin Williams: Come Inside My Mind‘, men er altså i centrum for instruktør Tylor Norwoods nye film.

»I løbet af hans sidste år blev Robin konfronteret med angst, paranoia, søvnløshed og skræmmende alternative virkeligheder samt en rutschebanetur af håb og fortvivlelse«, siger hans enke i en pressemeddelelse.

»Vores læger forfulgte en nådesløs parade af symptomer, men med meget lidt held. Det var først efter Robins død, under obduktionen, at årsagen til hans smerte blev blotlagt: Han havde Lewy Body-sygdom og et af de værste tilfælde, lægerne havde set. […] Det fulde omfang opdagede jeg først under tilblivelsen af denne film, der indeholder den sandhed, som Robin og jeg søgte efter«.

‘Robin’s Wish’ får amerikansk premiere 1. september. En dansk premiere er endnu uvis.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af