Prinsesse Diana er i hus til femte og sjette sæson af ’The Crown’

Prinsesse Diana er i hus til femte og sjette sæson af ’The Crown’
Foto: Vittorio Zunino Celotto/Getty Images

Den royale hitserie ’The Crown’ har fundet sin prinsesse Diana. Den australske skuespiller Elizabeth Debicki har landet rollen som »folkets prinsesse« Lady Di i sæson fem og seks af den prisbelønnede Netflix-serie.

Elizabeth Debicki overtager rollen fra Emma Corrin, der introducerer den helt unge Diana i den kommende fjerde sæson af ‘The Crown’.

»Prinsesse Dianas ånd, hendes ord og hendes handlinger lever i så mange menneskers hjerter. Det er et sandt privilegium og en ære at kunne tilslutte mig denne mesterlige serie, som jeg har været fuldkommen hooked på siden første afsnit«, lød det fra Debicki i går via Twitter.

Elizabeth Debicki spillede over for Claes Bang i sidste års ’The Burnt Orange Heresy’ og kan desuden opleves i Christopher Nolans ’Tenet’, der får premiere på næste onsdag den 26. august.

Tidligere på året meldte ’The Crown’-serieskaberen Peter Morgan ud, at periodedramaet ville slutte med sæson fem i stedet for med sæson seks, som det ellers oprindeligt var meningen. Dog ændrede han mening så sent som i sidste måned, og vi kan altså således alligevel vente seks sæsoner i alt – præcis, som det oprindeligt var ambitionen.

Foreløbig kan vi se frem til den fjerde sæson af ’The Crown’, der lander på Netflix i slutningen af året med Olivia Colman i hovedrollen som dronning Elizabeth II.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af