‘The Crown’ har fundet sin prinsesse Diana til fjerde sæson

‘The Crown’ har fundet sin prinsesse Diana til fjerde sæson
Emma Corrin

Den prisvindende dramaserie ‘The Crown’ har hidtil skildret dronning Elizabeth ll’s regeringstid og yngre år gennem to sæsoner med Claire Foy i rollen som det royale, kvindelige overhoved.

Og mens vi venter på tredje sæson, der får Netflix-premiere senere på året, har streamingtjenesten bekræftet, at det helt ubeskrevne blad Emma Corrin skal spille rollen som ikoniske Lady Diana Spencer i en kommende fjerde sæson. Det skriver Indiewire.

»Jeg vil bestræbe mig på at yde hende retfærdighed«, udtaler Corrin i forbindelse med offentliggørelsen. Det bliver skuespillerindens første store filmrolle. Rygterne går desuden på, at Gillian Anderson i samme sæson skal spille den britiske premierminister Margaret Thatcher.

Tilføjelsen af Diana og Thatcher tyder på, at den royale dramaseries fjerde sæson, hvis optagelser begynder senere på året, bevæger sig ind i 1980’ernes æra.

Netflix har endnu ikke offentliggjort en premieredato for tredje sæson, hvor Olivia Colman overtager dronninge-stafetten efter Foy. Colman har allerede en hvis erfaring på området, da hun i februar vandt en Oscar-statuette for sin portrættering af dronning Anne i det historiske drama ‘The Favourite’.

Læs også: Sophie Turner og Maisie Williams om ‘Game of Thrones’-farvel: »Det var en sæson fyldt med hjertesorger«

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af