’Rap fyr i L.A.’ genskabes som dyster dramaserie: ’Bel-Air’

En ung sort knægt bliver fanget af en hvid politimand på det forkerte sted, på det forkerte tidspunkt. Han var nok endt i fængsel, hvis det ikke var det ikke for hans indflydelsesrige onkel, der kunne hjælpe til. I forsøget på at sikre drengens fremtid sørger hans mor således for, at han kommer til at bo hos sin onkel – i et fint, velhavende (og overvejende hvidt) overklassemiljø i Bel-Air.

Det lyder som en velkendt historie. Måske endda også en ret aktuel en af slagsen. Og minsandten om den ikke også nu er begge dele. Flere medier beretter nemlig, at en ny dramaserie er undervejs, som er baseret på 90’er-komedieserien ’The Fresh Prince of Bel-Air’ (eller ’Rap fyr i L.A.’, om man vil).

Dramaet, der får titlen ’Bel-Air’, er baseret på traileren af samme navn, der sidste år florerede online og blev en regulær lille viral sensation (som kan ses øverst i artiklen) – med sit dystre take på den elskværdige hitserie og adskillige humoristiske nik til samme.

Traileren var skabt af filmskaber Morgan Cooper, der ligeledes skal være med til at skrive, instruere og producere den nye dramaserie. Cooper kommer på producersiden i fornemt selskab af blandt andre Chris Collins (’The Wire’), originalseriens skabere Andy og Susan Borowitz samt Will Smith via hans Westbrook Studios. ‘Bel-Air’ er efter sigende lige nu genstand for en større budkrig blandt streamingtjenesterne.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af