Toni Collette og David Thewlis er svigerforældre sendt fra helvede i traileren til ‘I’m Thinking of Ending Things’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Noget er riv ravende galt i første trailer til den ventede Netflix-gyser ‘I’m Thinking of Ending Things’ fra mindfuck-geniet Charlie Kaufman.

Stortalentet Jessie Buckley (‘Wild Rose’, ‘Chernobyl’) spiller en unavngiven kvinde, der egentlig allerede har tænkt sig at slå op med kæresten Jake (Jesse Plemons), men alligevel indvilliger i at besøge svigerforældrene – spillet med hårrejsende uhygge af Toni Collette (‘Hereditary’) og David Thewlis (‘Anomalisa’).

Første trailer giver en forsmag på det gysende univers fra Charlie Kaufmans kringlede sind. Her begynder Buckleys karakter hurtigt at stille spørgsmålstegn ved sin virkelighedsopfattelse, mens mystiske ting sker omkring hende.

‘I’m Thinking of Ending Things’ er Kaufmans tredje film som instruktør efter mesterværket ‘Synecdoche, New York’ og den glimrende ‘Anomalisa’, der begge viste hans særegne surrealisme og filmuniverser gennemsyret af ensomhed.

Han har tidligere samarbejdet med nogle af tidens største skuespillere – man glemmer aldrig Philip Seymour Hoffmans fabelagtige præstation i ‘Synecdoche, New York’ – men castet i ‘I’m Thinking of Ending Things’ får alligevel munden til at løbe i vand: Jessie Buckley får lov at skinne i sin største rolle hidtil, mens altid glimrende Jesse Plemons, Toni Collette og David Thewlis giver los som forstyrret familie.

Der er noget stort i vente, når filmen får premiere på Netflix den 4. september.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af