Borat vender tilbage: Sacha Baron Cohen har indspillet ’Borat 2’ i al hemmelighed

Borat vender tilbage: Sacha Baron Cohen har indspillet ’Borat 2’ i al hemmelighed
Sacha Baron Cohen som Borat.

Den kasakhstanske journalist og badedragtsentusiast Borat er tilbage. Collider kan i dag bekræfte, at Sacha Baron Cohen i al hemmelighed har skudt filmen, der sågar allerede er blevet screenet for en række udvalgte i filmindustrien.

Nyheden om ’Borat 2’ lander efter en sommer, hvor Sacha Baron Cohen er dukket op forskellige steder i USA i et par skarpe udklædninger. Først infiltrerede han et højredrejet våbenrally, dernæst prankede han Trumps advokat. Sidst, men ikke mindst blev han spottet i Californien som ingen ringere end Borat, der altså nu kan bekræftes at være kimen til Cohens pranking-comeback.

Der forlyder endnu ingen detaljer om selve plottet, udover at selve Borat-figuren nu er blevet lidt for velkendt til at kunne interviewe sine ofre uden at vække mistanke. Derfor er Borat nødt til at gå undercover for at få et interview i kassen. En kilde beskrev filmen til Collider med ordene: »Cohen, der spiller Borat, der spiller Cohen«.

Det vides endnu heller ikke, hvornår fortsættelsen til ‘Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan’ får premiere (eller om den får en lige så fornem, mundret titel), men eftersom filmen allerede er blevet screenet for et publikum, kan man håbe, den er så godt som premiereklar. Måske premieren endda kunne blive en form for (u)passende optakt til præsidentvalget til november?

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af