Brad Pitt og Jennifer Aniston genforenes over Zoom, og det er ikke til at stå for

Brad Pitt og Jennifer Aniston genforenes over Zoom, og det er ikke til at stå for
Brad Pitt til den såkaldte table read.

Er man blandt dem, der stadig med et vist vemod drømmer sig tilbage mod de dejlige uskyldige (…) Hollywood-dage, hvor Brad Pitt og Jennifer Aniston var kendispar nummer 1, skylder man sig selv at hive en time ud af kalenderen over weekenden.

15 år efter deres skilsmisse var Pitt og Aniston nemlig genforenet til et såkaldt table read – en gennemgang af manuskriptet – over Zoom til ungdomsklassikeren ‘Fast Times at Ridgemont High’, som Sean Penn havde hovedrollen i.

Formålet var en fundraiser for organisationerne Community Organized Relief Effort (som Sean Penn støtter) og Reform Alliance, og Pitt og Aniston var ikke de eneste stjerner, der indvilligede i at bruge en time på at indtage roller, som de – ud over Penn – i parentes bemærket ikke spillede i den oprindelige film.

Også Shia LaBeouf, Julia Roberts, John Legend, Henry Goulding, Morgan Freeman, Dane Cook, Jimmy Kimmel og Ray Liotta var med (særligt LaBeouf levede sig ind i rollen!), men meget af opmærksomheden var selvfølgelig rettet mod Hollywood tidligere kongepar.

Aniston spillede Linda Barrett, og Brad spillede Brad Hamilton, hvilket betød, at denne replik fra Aniston – som i filmen finder sted i Brads drøm – fandt sted, så ikke et øje var tørt:

»Hi, Brad. You know how cute I always thought you were. I think you’re so sexy. Will you come to me?«.

Og Brad Pitts reaktion er da ikke til at stå for:

Se hele seancen på Facebook her.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af