’Doggystyle’-skaber går til spillefilmen med stjernespækket cast

’Doggystyle’-skaber går til spillefilmen med stjernespækket cast
Anna Emma Haudal har samlet et stjernespækket hold til 'Venuseffekten'. (Foto: Christian Geisnæs)

Anna Emma Haudal, der slog igennem som instruktør og manuskriptforfatter på DR3-hitserien ’Doggystyle’, er nu klar til at debutere i spillefilmformat med den romantiske komedie ’Venuseffekten’, som hun både skriver og instruerer.

Filmen fortæller historien om 25-årige Liv (Johanne Milland), der bor i provinsen og har svært ved at frigøre sig fra sine forældre. Hendes tilværelse er præget af rutineopgaver på familiens æbleplantage, men alt ændrer sig, da hun forelsker sig i den eventyrlige og kaotiske Andrea (Josephine Park).

Pludselig skal hun finde sig selv i splittelsen mellem trygheden i provinsen og det inciterende storbyliv med Andreas progressive venner. Det leder til en større identitetskrise, hvor Liv for alvor må finde ud af, hvem hun er.

Josephine Park slog igennem i ‘Doggystyle’, som indbragte hende to Robert-statuetter, mens Johanne Milland har sin første store filmrolle efter en række teateropsætninger.

De unge talenter flankeres af garvede skuespillere som Sofie Gråbøl og Lars Mikkelsen, der spiller Livs forældre, mens Morten Hee Andersen indtager rollen som Livs bror.

Optagelserne er netop startet, og Haudal er lykkelig for at komme i gang: »Jeg har arbejdet med manuskriptet længe, så det er vidunderligt, at karaktererne endelig får krop og sjæl af det her stærke cast«, siger Haudal i en pressemeddelelse.

’Venuseffekten’ får biografpremiere 25. december 2021.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af