Et overgreb vender landsbysamfundet på hovedet i HBO-serien ‘Beartown’ – se traileren

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Der er ekkoer af Netflix-hittet ‘Unbelievable‘ i HBO Nordics nye svenske satsning, ‘Beartown’, som også har et overgreb i centrum.

Serien er baseret på den internationalle bestseller af Fredrik Backman (‘En mand der hedder Ove’) og fortæller historien om et mindre bysamfund i Sverige, der bliver vendt op og ned, da den lokale ishockeystjerne anklages for overgreb.

Ishockeyholdet tegnede ellers til at blive byens lysende fremtid, da den lokale helt og tidligere ishockeyspiller Peter Andersson (Ulf Stenberg) var vendt hjem for at træne det unge juniorhold op til stjernestatus. Men drømmene om en storhed inden for ishockey træder hurtigt i baggrunden, da overgrebet sætter det lille samfund på en alvorlig prøve.

Traileren viser glimt af overgrebet og hvordan den unge kvinde i centrum for hændelsen straks bliver mistænkeliggjort som i førnævnt ‘Unbelievable’. Samtidig får han fornemmelsen af et højspændt drama om landsbydynamikker, som man også så det i danske ‘Fred til lands‘.

Serien får premiere på HBO Nordic 18. oktober.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af