Hvad har Disney+ på vej? Her er overblikket

Hvad har Disney+ på vej? Her er overblikket
Tom Hiddleston som Loki i 'Avengers'.

I sidste uge kom den længe ventede streamingtjeneste Disney+ til landet, hvilket indtil videre har givet god anledning til at catche up på alle de gamle tegnefilmklassikere, ’The Simpsons’ og hele Marvel- og Star Wars-universet.

Men hvad har Disney i ærmet for at få os til at blive hængende, når vi har støvsuget det overkommelige flagskibskatalog? Vi har lavet en liste over de mest markante original-titler, som vi kan se frem til at streame på tjenesten i den nærmeste fremtid.  

’Secret Society of Second-Born Royals’
I Disneys kommende fantasy/superheltefilm følger vi den kongelige teenage-rebel Sam (Peyton Elizabeth Lee), der opdager, at hun har overnaturlige evner og tilhører et hemmeligt superheltesamfund. Filmen er produceret som en del af Disney Channel-brandet og rammer streamingtjenesten 25. september 2020.

’The Mandalorian – sæson 2’
Mandalorian-skattejægeren bliver sat på en vanskelig mission, når han skal fragte Baby Yoda tilbage til sin hjemplanet i anden sæson af ’The Mandalorian’. Sæsonen består af otte afsnit og lander som en naturlig forlængelse af første sæson den 30. oktober.

’WandaVision’
’WandaVision’ bliver den første Marvel-serie, der lander på Disney+. I den sitcom-inspirerede serie følger vi den traumatiserede Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen) efter tabet af The Vision (Paul Bettanys) i ’Avengers: Infinity War’. Her bruger hun sine superkræfter til at skabe sin egen fiktive virkelighed, hvor Wanda og The Vision lever en fredelig tilværelse i forstæderne. Marvel-spinoffet består af seks afsnit og får premiere til november.

’Lady og Vagabonden’
’Lady og Vagabonden’ er Disneys seneste skud på stammen i rækken af live action-genindspilninger af gamle tegnefilmsklassikere. Den velkendte kærlighedsfortælling om Vagabonden og overklassehunden Lady er sat til at få dansk premiere på streamingtjenesten i løbet af november

’Mulan’
Disneys længe ventede live action-filmatisering af den kinesisk-baserede tegnefilm har været hårdt ramt af coronasituationen, og det kulminerede i, at Disney i en historisk beslutning valgte at give filmen en premier access-premiere på Disney+ for et ekstra beløb i USA. Siden har Disney udmeldt, at filmen først vil få premiere på den danske aflægger af tjenesten 4. december, hvor den til gengæld vil indgå som en del af det almindelige abonnement.

’Loki’
Til foråret 2021 kan vi se frem til et gensyn med Thors bror og ondskabsgud Loke (endnu engang spillet af Tom Hiddleston) i en af de mest imødesete kommende Marvel-serier. Handlingen udspiller sig i perioden efter ’Avengers: Endgame’ og består af seks afsnit.

’The Falcon and The Winter Soldier’
’The Falcon and The Winter Soldier’ var oprindeligt sat til at få premiere i 2020, men efter forsinkelser på grund af corona er serien nu blevet udskudt til 2021. I seriens seks afsnit følger vi Anthony Mackies The Falcon og Sebastian Stans The Winter Soldier, som efter begivenhederne i ’Avengers: Endgame’ begiver sig ud på et nyt udfordrende eventyr, hvor deres evner og tålmodighed bliver sat på prøve. 

’What If…?’
Den kommende animerede serie ’What if…?’, der består af 23 afsnit, går i dybden med de afgørende begivenheder i Marvels historie og undersøger hypotetiske spørgsmål i forhold til, hvad der ville være sket, hvis fortællingerne havde forløbet anderledes. Serien forventes at få premiere i midten af 2021.

’Hawkeye’
Med ’Hawkeye’ kan vi se frem til at følge den bue og pilskydende superhelt af samme navn (stadig spillet af Jeremy Renner) efter begivenhederne i ’Avengers: Endgame’. Serien udfolder sig i seks afsnit og er sat til at lande på Disney+ i slutningen af 2021

’She-Hulk’
She-Hulk, som er advokat og kusine til Hulk, er hovedpersonen i en ny Marvel-serie af samme navn. I titelrollen finder vi den Golden Globe-vindende Tatiana Maslany fra serien ’Orphan Black’, mens instruktøren og det øvrige cast endnu ikke er blevet bekræftet. Serien forventes først at få premiere i løbet af 2022.

’Ms. Marvel’
Marvel-universet får sin første muslimske superheltinde med ’Ms. Marvel’, som centrerer sig om den pakistansk-amerikanske teenager Kamela Kahn. Optagelserne forventes at gå i gang til november, mens en premiere formentlig ligger et par år ude i fremtiden.

’Moon Knight’
I dette kommende Marvel-spinoff følger vi den tidligere CIA-agent Marc Spector, der med sine utallige alter egoer, kynisme og superkræfter udgør den utilregnelige Moon Knight. Efter sigende sættes optagelserne i gang i løbet af 2020, og en premieredato er endnu ikke blevet bekræftet.

’Rogue One-spinoff’ (uden titel)
I Disneys anden Star Wars-serie følger vi den rebelske spion Cassian Andor (spillet af Diego Luna) i perioden før begivenhederne i ’Rogue One’. Produktionen er pt. sat på pause på grund af corona, men forventes at blive genoptaget i det nye år. Premieren ligger dermed et stykke ude i fremtiden.

’Obi-Wan Kenobi-spinoff’ (uden titel)
Skotske Ewan McGregor vender tilbage som Obi-Wan Kenobi i Star Wars-spinoffet ’Obi-Wan’. Serien er på nuværende tidspunkt sat på corona-hold, og det er endnu uvist, hvornår serien går i produktion.

’Hocus Pocus 2’
En efterfølger til Disneys kultfantasykomedie ’Hocus Pocus’ fra 1993 er under produktion. Filmen bliver skabt af ’Hairspray’-instruktør Adam Shankman, mens det endnu er uvist, om rollebesætningen fra den første film (bestående af blandt andre Bette Midler, Sarah Jessica Parker og Kathy Najimy) vil blive involveret i projektet.

‘Three Men and a Baby’
Zac Efron bliver frontfigur i Disneys genindspilning af komediesuccesen af samme navn fra 1987. Filmen handler om en mandetrio, der bliver tvunget til at tilpasse sig livet som forældre, da et spædbarn pludselig bliver en del af deres ellers ubekymrede kollektiv i New York. Filmens instruktør, øvrige cast og premieredato er endnu ikke blevet bekræftet.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af