Ventet Pixar-film kan ryge direkte på Disney+

Ventet Pixar-film kan ryge direkte på Disney+
Scarlett Johansson som Black Widow i 'Captain America: Civil War'.

Disney har igen planer om at udskyde premieren på Marvel-flagskibet ’Black Widow’, mens den længe ventede Pixar-animationsfilm ’Soul’ højst sandsynligt lander direkte på Disney+. Det skriver Variety baseret på kilder tæt på processen.

’Black Widow’ skulle oprindeligt have haft premiere i Danmark 29. april, men blev hurtigt udskudt til efteråret som følge af coronakrisen.

Overvejelserne kommer i kølvandet på, at Warner Bros. for nyligt meddelte, at ’Wonder Woman 1984’ først vil få premiere i slutningen af december i stedet for oktober, da det stadig kun er 70 procent af de amerikanske biografer, der er genåbnet. Derudover har de amerikanske biografer stadig store udfordringer med at tiltrække publikum – hvilket tyder på, at der er lang vej til de normale biograftilstande.

Der er endnu ikke blevet bekræftet en ny premieredato til ’Black Widow’, og hvilken indflydelse det kommer til at have for de øvrige kommende ’Marvel’-titler – ’Enternals’, ’Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings’ og ’Thor: Love and Thunder’ er uvist.

Derudover er det stadig uklart, om ’Soul’ vil blive gratis tilgængelig på Disney+, eller om den vil få en eksklusiv premium VOD-premiere, som det er tilfældet med ’Mulan’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af