‘Mulan’ får først dansk streamingpremiere til december

‘Mulan’ får først dansk streamingpremiere til december
'Mulan'.

‘Mulan’ kommer ikke til at være at finde på Disney+, når streamingtjenesten lanceres i Danmark den 15. september.

Det fortalte Disneys nordiske kontor i dag på et pressemøde. Den ventede storfilm, der i USA udkommer som en »premier acces«-titel, vil i stedet få premiere i Danmark (og resten af Norden) den 4. december, hvor filmen vil indgå som del af det almindelige abonnement.

Det lader altså til, at Disney har valgt ikke at satse på premier acces-konceptet i Norden. I stedet får ‘Mulan’ premiere på den dato, hvor filmen alligevel ville blive frigivet som del af et almindeligt Disney+-abonnement i USA og andre territorier.

Disney kunne samtidig meddele, at også live action-udgaven af ‘Lady og Vagabonden’ først friviges til november. Hvorfor står hen i det uvisse, da filmen i USA indgik som del af abonnementet fra dag ét.

Dermed er det originalserien ‘The Mandalorian’, musical-successen ‘Hamilton’ og Beyoncés ‘Black Is King’, der bliver de store trækplastre, når Disney+ lanceres herhjemme den 15. september.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af