‘Sex and the City’-skaber er klar med sin første Netflix-serie – se traileren til ‘Emily in Paris’

STREAMING TOGETHER

Nu kan vi snart se frem til at opleve Lily Collins (’To the Bone’) udfolde sig i det glamourøse, parisiske univers i ’Sex and the City’-skaberen Darren Stars nye serieprojekt ’Emily in Paris’, som får premiere på Netflix 2. oktober.

Seriens officielle trailer er landet, og hvis du allerede savnede at rejse, får du med garanti trang til at tage flyet direkte til Paris ved synet af de blændende skyline-billeder og velkendte bygninger – tilført trendy outfits sammensat af SATC og ’The Devil Wears Prada’s ikoniske kostumier Patricia Field.

I ’Emily in Paris’ følger vi den amerikanske marketingchef Emily, der får sit livs kulturchok, da hun lander i sit drømmejob i Paris. Her skal hun etablere et nyt liv, hvor hun skal jonglere sit nye sociale netværk og komplicerede kærlighedsrelationer, mens hun skal leve op til de høje forventninger, som hører med til hendes nye topstilling.  

Serien er instrueret og produceret af Star, og foruden Lily Collins i hovedrollen har serien et internationalt cast bestående af blandt andre franske skuespillere som Philippine Leroy Beaulieu (’Natalia’), Lucas Bravo (’Smart Ass’), Samuel Arnold (’Platane’), Camille Razat (’American Vandal’) og Bruno Gouery (’Doc Martin’).

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af