Se traileren til Luca Guadagninos åndelige ‘Call Me By Your Name’-efterfølger, ‘We Are Who We Are’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Luca Guadagnino tog verden med storm med det sensuelle coming of age-drama ‘Call Me By Your Name‘. Nu er han snart klar med sin første serie, ‘We Are Who We Are’, der på alle måder ligner den åndelige efterfølger til den storroste kærlighedsfilm.

HBO har delt en ny trailer til serien, og den giver en lovende forsmag på Guadagninos atmosfæriske univers i nutidens Italien, hvor kærlighed og venskab spirrer mellem de to teenagere Fraser og Caitlin.

Jack Dylan Grazer (‘It’ og ‘Shazam’) indtager rollen som Fraser, der netop er flyttet til en amerikansk militærbase i Italien med sine to mødre (Chloë Sevigny og Alice Braga). Han møder selvsikre Caitlin (spillet af Jordan Kristine Seamón), der har boet på militærbasen i mange år og som kan lære ham en ting eller to om livet på basen (og livet generelt).

Ligesom i ‘Call Me By Your Name’ er seksualitet og identitet kernetematikkerne i ‘We Are Who We Are’. Og at dømme ud fra traileren forkæler Guadagnino os endnu engang med en sansemættet billedside og et drømmende score.

Serien har premiere 15. september på HBO Nordic.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af