Marvel-stjernerne deler rørende hyldestvideo til Chadwick Boseman: »Han bar kronen med værdighed«

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I fredags slukkedes en lysende stjerne på Hollywood-himlen, da Chadwick Boseman i en alder af blot 43 år tabte sin fire år lange kamp mod kræft. Siden da har Bosemans venner og kolleger delt rørende mindeord i hobetal, der i dag toppes af en hyldestvideo fra hele Marvel-holdet.

I videoen hyldes Chadwick Boseman, der særligt vil blive husket for sin rolle som Kong T’Challa i ’Black Panther’ og ’Avengers’-filmene, af blandt andre Marvel-bossen Kevin Feige samt kolleger som Scarlett Johansson, Chris Evans, Lupita Nyong’o, Letitia Wright og Michael B. Jordan.

Bosemans Marvel-medspillere var i hvert fald ikke i tvivl: Chadwick Boseman bar kronen med værdighed, som Lupita Nyong’o formulerer det. Som skuespiller, som kollega og som menneske.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af