Netflix genindspiller ‘Den skyldige’ med Jake Gyllenhaal og ‘True Detective’-skaber

Netflix genindspiller ‘Den skyldige’ med Jake Gyllenhaal og ‘True Detective’-skaber
Jake Gyllenhaal i 'Stronger'.

Netflix har sikret sig rettighederne til den amerikanske genindspilning af ‘Den skyldige’, Gustav Möllers storroste danske krimidrama fra 2018. Det skriver Deadline, der også kan afsløre, at streaminggiganten har smidt 30 millioner dollars på bordet for projektet.

Optagelserne forventes at blive skudt igang allerede ved udgangen af dette år, og det er bestemt ikke hvem som helst, der skal puste nyt liv fortællingen om politibetjenten Asger, der modtager et dybt foruroligende opkald på sin vagt på alarmcentralen.

Jake Gyllenhaal er klar til at indtage hovedrollen – der herhjemme blev spillet med stærk intensitet af Jakob Cedergren – mens selveste ‘True Detective’-skaberen Nic Pizzolatto skriver manuskriptet (vi krydser fingre for, at han medbringer originaliteten og energien fra første sæson af dén sag, og ikke gentager fadæsen, der var sæson to).

I instruktørstolen sidder Antoine Fuqua, der ligeledes arbejdede sammen med Gyllenhaal på boksedramaet ‘Southpaw’ i 2015, og Gustav Möller er med på sidelinjen som producer.

‘Den skyldige’ – eller, ‘The Guilty’ – er det seneste i rækken af højprofilerede filmprojekter, Netflix har været hurtig til at opkøbe i en tid, hvor biograferne bløder: Blandt tjenestens kommende titler finder man dermed også ‘Malcom & Marie’ med Emmy-vinder Zendaya og ‘Tenet’s John David Washington, og Halle Berrys instruktørdebut ‘Bruised’.

Netflix har endnu ikke sat en premieredato for ‘The Guilty’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af