Ny dokumentar går tæt på Greta Thunbergs stormfulde rejse – se traileren til ’I Am Greta’

Ny dokumentar går tæt på Greta Thunbergs stormfulde rejse – se traileren til ’I Am Greta’
Foto: Denis Doyle/Getty Images

Hvordan gik en svensk folkeskoleelev hen og blev et regulært globalt aktivist-ikon? Den nye dokumentar ’I Am Greta’ stiller skarpt på den 17-årige klimaaktivist Greta Thunberg, der med sin determinerede klimakamp og passionerede opsang til FN har vakt inspiration og desværre også harme verden over.

Dokumentaren, der er instrueret af svenske Nathan Grossman, følger den unge klimaaktivist i aktion på frontlinjen såvel som på hjemmefronten hos familien, hvilket vi får et indblik i i filmens nye medrivende trailer.

Dokumentarfilmen beskrives som følger: »Historien om teenager-klimaaktivist Greta Thunborg er fortalt gennem betagende, hidtil usete billeder i denne intime dokumentar fra den svenske instruktør Nathan Grossman. Begyndende med hendes enmands-skolestrejke for klimahandling uden for det svenske parlament følger Grossman Greta – en genert skoleelev med aspergers – på hendes vej mod berømmelse og global indflydelse, som hun inspirerer skolestrejker verden rundt. Filmen kulminerer med hendes utrolige vinddrevne rejse over det Atlantiske Ocean for at tale til UN Climate Action Summit i New York City«.

’I Am Greta’ får international biografpremiere den 16. oktober.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af