‘Tenet’-fanteori om Robert Pattinsons karakters ophav går internettet rundt

‘Tenet’-fanteori om Robert Pattinsons karakters ophav går internettet rundt
Robert Pattinson i 'Tenet'.

(Spoiler-advarsel: Læs kun med, hvis du har set ‘Tenet‘.)

Fans af Christopher Nolans hjernevrider ‘Tenet’ er langt fra færdige med at forsøge at hitte hoved og hale i det store puslespil. Og særligt en fanteori er populær på internettet i disse dage.

Den går på, at Robert Pattinsons karakter Neil i virkeligheden er Kat (Elizabeth Debicki) og superskurken Andrei Sators (Kenneth Branagh) søn, Max, som voksen.

Hvordan hænger det så sammen?

Mod slutningen af filmen siger Neil til Protagonisten (John David Washington), at det er den fremtidige version af Protagonisten, der rekrutterer Neil til missionen.

Denne kommentar har givet fans anledning til at tro, at Protagonisten i fremtiden rekrutterer en voksen udgave af Max, som tager navneskifte og inverter sig selv for at hjælpe Protagonisten og sin mor i fortiden og bekæmpe sin egen egen far.

Fansene underbygger teorien med påstanden om, at Max er en forkortelse for Maximilien, som stavet bagfra starter med Neil.

At Neil skulle være voksen-Max må nok siges at være en yderst spekulativ fanteori, da Neil ikke rigtigt viser nogle følelser for Kat og ikke har nogle nævneværdige interaktioner med karakteren, som jo i givet fald skulle være hans mor. Og hvem siger, at Max er en forkortelse af Maximilien?

Men naturligt nok leder de mange forvirrede biografgængere med lys og lygte efter enhver lejlighed til at få enderne i Nolans blockbuster til at mødes.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af