‘Wonder Woman 1984’ og ventet gyserfilm udskydes

‘Wonder Woman 1984’ og ventet gyserfilm udskydes

Warner Bros. tog en kæmpe chance, da de for nogle uger siden udgav ‘Tenet‘ i de coronaramte biografer. Billetsalget har dog ikke været prangende med omkring 20 millioner dollars indtjent i USA over knap en uge og 150 millioner dollars indtjent globalt.

Det har nu fået filmstudiet til at udskyde deres næste blockbuster, Patty Jenkins’ ‘Wonder Woman 1984’. Filmen rykker fra en premieredato 2. oktober til 25. december 2020.

Tanken er, at det både skal give ‘Tenet’ plads til at indtjene så mange penge som muligt over en længere periode, da særligt det amerikanske publikum endnu holder sig fra biograferne. Samtidig er forhåbningen, at det globale biografmarked vil være bedre stillet til december.

I samme ombæring har Universal meddelt, at de udskyder deres ventede gyserfilm ‘Candyman’, et remake af filmen af samme navn, som produceres af Jordan Peele. Filmen, der skulle have set dagens lys til oktober, får premiere på en endnu ukendt dato i 2021.

Warner Bros. har en anden ventet film på plakaten til december, nemlig Denis Villeneuves episke science fiction-brag ‘Dune’, der er planlagt til biografpremiere 17. december. Hvis den notoriske andenbølge af coronavirussen rammer, er det dog ikke utænkeligt, at både ‘Dune’ og ‘Wonder Woman 1984’ må rykkes til 2021.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af