Se den episke trailer til Denis Villeneuves ‘Dune’ med Timothée Chalamet i front

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Denis Villeneuves nyfortolkning af Frank Herberts science fiction-klassiker ‘Dune’ er en af årets absolut mest ventede film – og nu er første trailer til den episke rumfilm endelig landet.

Timothée Chalamet indtager sin første hovedrolle i en blockbuster som aristokrat-sønnen Paul Atreides, der skal forlade sin slægts hjemplanet Caladan for at hjælpe sin far (Oscar Isaac) med at herske over ørkenplaneten Arrakis og bevogte planetens særlige stof, Melange, der giver overmenneskelige krafter. Men da familiens ærkefjende Baron Harkonnen (Stellan Skarsgård) truer freden med et angreb, må Paul navigere de ukendte farer, mens hans familie falder som fluer.

Første trailer giver en storslået forsmag på det omfattende univers, der blev skabt via massevis af praktiske effekter og optagelser i ørkenen. Og så ser man selvfølgelig også en af de enorme sandorme, der ulmer under overfladen på Arrakis.

På rollelisten finder man desuden en regulær stjerneparade i form af blandt andre Josh Brolin, Zendaya, Rebecca Ferguson, Jason Momoa, Dave Bautista, Stellan Skarsgård, Javier Bardem og Charlotte Rampling.

Denis Villeneuve har markeret sig som en af tidens største mainstreaminstruktører med film som ‘Arrival’ og ‘Sicario’. Han tog allerede første skridt mod en science fiction-blockbuster med efterfølgeren til Ridley Scotts ikoniske ‘Blade Runner’, ‘Blade Runner 2049’, men den canadiske mester er altså langt fra færdig med at udforske legendariske, fjerne galakser.

‘Dune’ er planlagt til dansk premiere 17. december.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af